La Lliga d’hivern de Vòlei Platja arriba a Cunit

Aquest proper cap de setmana, 20 de gener, es disputarà la tercera prova de la IV Lliga d’hivern de vòlei platja a Cunit. Amb aquest torneig s’arribarà a l’equador del campionat que a partir de febrer encararà la segona volta i recta final.

Després de l’èxit de les proves del Masnou i Nova Icaria arriba el torn de portar el la lliga d’hivern fins la platja de Cunit. Per davant quedaran les proves de la segona fase que es disputaran a Barcelona (Mar Bella) al febrer, Badalona al març, i les finals del 14 d’abril, de nou, a la platja de Nova Icaria. Les inscripcions estan obertes i el període per confirmar la participació a la prova finalitza aquest proper dijous a les 12 del migdia. S’espera una gran afluència de participants, ja que fins al moment diverses parelles ja han confirmat la seva assistència.

Les proves de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es divideixen en tres categories per garantir competir amb equips de nivells similars. Mentre la primera i la segona divisió van marcades per rànquins, la tercera és una competició feta a mida entre la resta d’equips, amb la garantia de disputar un mínim de tres partits. Totes les proves es disputen dissabte al matí, entre les 9 i les 14 hores i són puntuables pel rànquing català.

Per inscripcions i més informació enviar mail a volei-platja@fcvolei.cat

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top