Grau – Pallarès i Serra – Rovira guanyadors de la Lliga d’Hivern a Cunit

Aquest dissabte s’ha celebrat a Cunit la tercera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja amb la participació de 46 parelles, el que suposa la millor entrada d’aquesta temporada. Ingrid Grau i Laura Pallarés en categoria femenina i Ferran Serra i Conrad Rovira en la masculina, són les parelles guanyadores d’aquesta prova que suposa l’equador del campionat.

La parella Grau – Pallarés, guanyadora de la prova, arribava a la final després de vèncer la semifinal disputada amb la dupla formada per Mar Millanes i Marija Karaliute. L’altra semifinal la disputaven Irene Agulló i Jemima Sena que s’enfrontaven a les segones classificades, i que per tant també arribaven a la final, Anna Herrera i Shauna Lum. Ingrid Grau i Laura Parallés repeteixen podi, ja que la parella s’havia proclamat vencedora de la primera prova de la Lliga d’Hivern celebrada al novembre a El Masnou.

En categoria masculina els guanyadors van ser la parella formada per Ferran Serra i Conrad Rovira, que guanyaven a la final a Jonathan Arriola i René Laza. Serra – Rovira es classificaven per la final després de vèncer a la dupla Daniel Soto i Daniel Olivares. D’altra banda, Arriola – Laza feien el mateix a la seva semifinal disputada amb Joan Muñoz y Daniel Cano. Serra – Rovira també repeteixen podi, ja que van ser els guanyadors de la prova celebrada al desembre a la platja de Nova Icaria de Barcelona.

Amb la prova de Cunit la competició ha arribat a l’equador, ja que només queden tres proves per davant: al febrer a la platja de la Mar Bella, al març a Badalona i, per últim, les grans finals que es disputaran el 14 d’abril a la platja de Nova Icaria. Les inscripcions per a la segona fase de la competició ja estan obertes a nous jugadors que vulguin disputar el que queda de campionat.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top