Moreno – Jiménez i Madaleno – Martínez guanyadors de la Lliga d’Hivern a Cunit

Cunit ha proclamat els tercers guanyadors de la Lliga de Vòlei platja que es va celebrar aquest passat dissabte. La parella masculina guanyadora ha estat la formada per Moreno – Jiménez, mentre en el quadre femení s’han alçat amb el títol les jugadores Agulló – Bouza. Un total de 43 parelles van participar en aquest campionat.

El quadre masculí va comptar amb la participació de 18 parelles, 12 a primera categoria i sis a segona divisió. Els guanyadors absoluts masculins van ser Daniel Moreno i Oscar Jiménez, jugadors de vòlei platja provinents de la concentració permanent de la Real Federación Española de Voleibol a Lorca. La final va ser una àrdua disputa amb la parella formada per Noé de Mena i Conrad Rovira, que van forçar el set de desempat però sense aconseguir tancar el partit. A la segona divisió, el títol de campions va ser per la parella Simone Natali – Diego Mahía.

A categoria femenina, amb 25 parelles inscrites, les guanyadores absolutes van ser Patricia Madaleno i Henar Martínez, jugadores provinents de la Federació Valenciana de Voleibol. La gran final, que van guanyar per un clar 2 a 0, la van disputar amb parella formada per Irene Agulló i Núria Bouza. A la segona divisió femenina les guanyadores van ser Charlotte d’Indy i Julia Ros.

Amb la prova de Cunit s’arriba a l’equador de la competició de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. Per davant queden 3 noves proves, la primera d’elles el proper 16 de febrer a la platja de la Mar Bella, la penúltima el 23 de març a Vilanova i la Geltrú, i per últim, el 13 d’abril a Nova Icària, on es celebraran les finals de la competició. Les inscripcions a la lliga d’hivern segueixen obertes, per aquells que ja en formen part, només han de confirmar la seva assistència a la propera prova enviant un mail de confirmació a volei-platja@fcvolei.cat. Aquells que encara no hagin participat a la Lliga d’Hivern es poden inscriure a partir d’ara a les tres proves restants.