Inici de la segona fase de les categories masculines de menors

Aquest passat cap de setmana s’han disputat els últims partits de la primera fase de les categories de menors, infantil, cadet i juvenil, masculines, pel que a partir d’aquest cap de setmana es jugaran ja partits de classificació i de competició. Avui, us expliquem com ha finalitzat la categoria juvenil masculina.

Un total de 26 equips, dividits en quatre grups són els que han participat en aquesta categoria. Els integrants del grup A i B, són els que competien per poder entrar a la fase de competició i així optar al Campionat de Catalunya i a les places d’accés al Campionat d’Espanya de la categoria. D’altra banda, els equips dels grups C i D jugaven només per competició. Amb els resultats de la primera fase s’han creat tres grups nous de competició, dels quals el grup A jugarà pel Campionat de Catalunya i l’accés al Campionat d’Espanya, mentre que els altres dos seran de classificació.

El grup competició està format per un total de 8 equips, quatre del grup A i quatre del grup B segons classificació. Els conjunts que han aconseguit classificar-se del grup A són el Tarragona SPSP, el CV Sant Martí, el CTI Balàfia Volei i el CV Barberà. Del grup B, entren a la fase de competició el Barça Voleibol, l’Institut Anna Gironella Mundet, el CV Mataró i el CEV L’Hospitalet. El Campionat d’Espanya Juvenil es disputarà de l’1 al 5 de maig de 2019 a Soria.

La resta d’equips han passat a formar part dels dos grups de competició. A grup 1 hi jugaran el CV Sant Adrià, el CV Vilafranca Verd, el CV Monjos Pansalud, el Víkings Vòlei Prat, el CV Roquetes, el CV Cunit, el CV Vall d’Hebron i el CV Barberà. Mentre que al grup 2 hi trobarem el CN Sabadell, el CEVOL Torredembarra, la Torre de Claramunt Volei Club, l’Escola Orlandai, el CV Sant Martí B, l’Igualada Volei Club, el Vòlei 6 Manresa i el Club Voleibol Reus.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top