El Voleibol Sant Just arriba a les 180 jugadores aquesta temporada

El passat dijous, el Club Voleibol Sant Just va fer la presentació oficial dels equips per aquesta temporada, així com dels entrenadors i la nova junta directiva de l’entitat, davant de familiars, amics i simpatitzants que van omplir la grada del pavelló de la Bonaigua. El club de Sant Just està d’enhorabona aquesta temporada sobrepassant la xifra de 180 jugadores.

El Voleibol Sant Just va presentar la xifra històrica de 187 jugadores, tots els equips de l’entitat són femenins, que es divideixen en un total de 15 equips, des d’alevins fins a categories sènior, on destaca el conjunt de primera divisió catalana que no ha perdut cap dels partits disputats fins al moment i cedint només 2 sets. A part dels èxits esportius també estan d’enhorabona per la gran tasca de captació que s’està fent a la ciutat on es comencen a veure els fruits de la feina feta amb dos nous equips escolars: l’Escola Montserrat i l’Escola Canigó. També es va fer una especial menció a la feina i l’esforç dels 9 entrenadors que dirigeixen els diferents equips, així com es va destacar el pas endavant en imatge amb la nova uniformitat del club, que enguany estrena tant l’equipament de carrer com la de joc.

A la presentació hi van assistir Maria Antonia Pla, presidenta del Voleibol Sant Just; Josep Maria Fullola, vicepresident de l’entitat esportiva; la regidora d’esports de l’Ajuntament de Sant Just Desvern, Carrasumada Serrano; l’alcalde de Sant Just, Josep Perpinyà; i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.

Maria Antonia Pla va voler destacar el gran esforç de tots els que estan involucrats amb el club, tant pel que fa a la jugadores, com a la nova junta directiva com a la sortint, i també als pares i mares que acompanyen i donen suport a les jugadores i a l’entitat. La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, a part d’agrair la invitació a l’acte, va voler ressaltar el treball que es fa des de les juntes directives de les entitats per tirar endavant els diferents projectes, i va esperonar a les jugadores del Sant Just a gaudir al màxim de l’esport i les ensenyances implícites en aquest. Finalment, l’alcalde de Sant Just va agrair a l’entitat tot el treball i esforç i va explicar que des de l’Ajuntament s’està treballant en la creació de noves instal·lacions esportives que ajudin a seguir creixent als clubs com el del voleibol local.

L’acte va finalitzar amb la tradicional fotografia de família amb totes les jugadores, entrenadors, junta directiva del club i personalitats assistents a l’acte.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top