Calendari oficial del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2019

La Federació Catalana de Voleibol presenta el calendari oficial del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2019, que per quart any consecutiu comptarà amb el suport del patrocinador principal, Vichy Catalan. La novetat d’enguany és que el circuit s’amplia a una novena prova i la gran final d’aquesta temporada es disputarà el 7 i 8 de setembre a Cunit. Un any més, el millor vòlei platja recorrerà la costa de Catalunya amb l’objectiu d’apropar aquest esport a tots els amants d’aquesta disciplina esportiva.

El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2019 començarà el proper 4 i de maig a Badalona, que ja va ser la seu, també, de la primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que organitza l’ens federatiu. El circuit s’allargarà fins al 7 i 8 de setembre, quan es disputaran les finals a Cunit. La resta de proves es disputaran a Vilanova i la Geltrú, 18 i 19 de maig; el Masnou, 1 i 2 de juny; Lloret de Mar, 8 i 9 de juny; Cambrils, 22 i 23 de juny; Mataró, 6 i 7 de juliol; Torredembarra, 27 i 28 de juliol; i Empuriabrava, 24 i 25 d’agost. L’ampliació del calendari i la confiança dels ajuntaments de seguir sent seu del campionat posen de manifest la consolidació del circuit estival.

Un any més, les finals masculines i femenines de cada una de les proves seran retransmeses pel canal Esport3 de la Televisió de Catalunya, donant una visibilitat molt més àmplia a aquest esport, que arribarà a totes les cases de Catalunya amb les finals de diumenge a la tarda i, durant la setmana, amb possibles repeticions. Un desplegament logístic i de personal de gran esdeveniment esportiu.

L’objectiu principal del Vichy Catalan Volei Tour és ser un punt de trobada amb tots els practicants habituals del vòlei platja. Per això, i com l’any passat, es disputarà el torneig Vichy Catalan Plus i el mixte, per permetre a tots els aficionats a aquest esport tenir la possibilitat de gaudir d’una competició reglada i adequada a tots els nivells. La competició plus finalitzarà dissabte a la tarda amb la seva entrega de premis i la mixta es disputarà els diumenges. Tot i això, només els participants de la màxima categoria tindran l’oportunitat de proclamar-se Campions de Catalunya del Vichy Catalan Volei Tour 2019. Un títol que està en mans d’Ester Ribera i Lia Merteki, en categoria femenina, i de Noé de Mena i Hernán Tovar, en la masculina.

El segon objectiu del circuit és posar en valor el potencial turístic de cada una de les seus que recorreran la Costa Brava, la Costa Daurada i la Costa de Barcelona ajudant als participants del Vichy Catalan Volei Tour 2019 a gaudir dels atractius turístics de les destinacions oferint una àmplia oferta lúdica i atractiva que completi la part esportiva del torneig.

El període d’inscripció es donarà a conèixer en breu.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top