Molt en joc per Catalunya al CESA 2017

La delegació catalana segueix ben viva al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques després de la majoria de victòries d’avui, que han classificat al Cadet Masculí i al Femení per demà disputar les semifinals. L’infantil femení que segueix a la fase de grups té també pràcticament la classificació per semifinals assegurada a falta d’un partit. L’Infantil Masculí, jugarà per estar el més al possible d’entre la cinquena i la vuitena posició, després de perdre el partit de quarts de final davant la Selecció de Madrid. Pel que tres de les seleccions quedaran entre els quatre primers i l’altra entre els vuit primers classificats.

La segona jornada ha començat ben aviat per la Selecció Catalana, que tenia 3 partits a les 9 del matí. Les primeres en finalitzar el seu partit han estat les noies de la Selecció Cadet Femenina entrenada per Miguel Fuente i Albert Iricibar, que ha jugat l’últim partit del grup amb la Selecció de La Rioja. De nou, les catalanes han tancat el marcador amb un 3-0 (25-15/25-8/25-13) tot i començar el partit amb imprecisions en recepció que impedien tancar els punts amb solvència. Poc a poc han aconseguit recuperar el bon joc i l’eficiència en el remat que ha permès tancar el marcador per la màxima diferència i classificar-se com a primeres de grup.

Per la tarda, han disputat els quarts de final amb la Selecció Canaria a quin han tornat a guanyar per un contundent 3-0 (25-19/25-13/25-23). Així, les noies de Miguel Fuente disputaran demà, a les 17 hores, el partit de semifinals del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, i ho farà amb la selecció càntabra, que s’ha classificat després d’eliminar a quarts de final a la Comunitat Valenciana.

També a les 9 del matí han jugat les noies de David López i Marc Busquets. En el seu cas era el tercer dels partits del grup a 5 en el que van quedar enquadrades. De nou i seguint la línia de la Selecció Catalana, les infantils han tancat el partit amb un nou 3-0 (19-25/20-25/13-25) davant la Selecció Canària. Per la tarda, un cop més han tornat a repetir resultat, aquesta vegada amb la Selecció d’Aragó 3-0 (25-7/25-12/25-11). Les petites de Catalunya jugaran l’últim partit del grup, demà divendres a les 9:30 del matí amb la Selecció de Melilla, i si suma una nova victòria, quedarien primeres pel que passarien directament a semifinals on jugarien amb la selecció d’Astúries per la tarda.

La mateixa sort estan tenint els Cadets Masculins d’Alberto Toribio i Ramon Linares. Han guanyat els dos partits de la jornada i de nou per la màxima. El del matí ha començat de nou tard per problemes amb la xarxa, però això no ha afectat als nois que han tancat la fase de grups guanyat de nou per la màxima a la Selecció d’Aragó per 3-0 (25-12/25-21/12-25). Amb aquesta victòria s’asseguraven la primera posició del grup i disputar els quarts de final per la tarda, on s’han trobat, igual que els infantils, a la Selecció de Madrid. Un partit molt intens i molt igualat, on els de Toribio han hagut de demostrar que volen el títol de Campions d’Espanya i donar-ho tot per resoldre el partit per 3-0 (25-23/25-21/25-18). El Cadet Masculí jugarà demà a les 17 hores, al pavelló del Pisuerga, la semifinal amb la Selecció Balear.

La primera derrota de la delegació catalana ha arribat després d’un gran partit. Els infantils masculins de Lluis Enric Molada i Manel Torras han començat el dia amb una nova victòria per tancar la fase de grups. Han guanyat 3-0 (25-13/25-13/25-20) amb la Selecció amfitriona de Castella i Lleó. Després de quedar primers de grup s’han trobat per la tarda amb la potent Selecció de Madrid per disputar els quarts de final. Ha estat un gran partit per part de les dues seleccions, marcada pel bon atac dels madrilenys i les grans defenses dels catalans. Tot i que la Selecció de Madrid ha començat dominant el partit els dos primers sets, els catalans han revifat en el tercer on, a més, han comptat amb els suport de tota la delegació catalana desplaçada a Valladolid, que els ha animat des de la grada i empès a guanyar el tercer set. Però no ha estat suficient per poder lluitar pel partit i han acabat perdent per 3-1. Tot i la derrota, el dia ha acabat amb una bonica imatge de tots els integrants de la Selecció Catalana a pista. Els Infantils Masculins seguiran lluitant per quedar el millor possible en la disputa de les places del cinquè al vuitè classificat.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top