Catalunya tanca el primer dia de CESA amb victòries

Les Seleccions Catalanes que participen al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques 2017, que es disputa a Valladolid, han tancat la primera jornada guanyant tots els partits per la màxima, 3-0. Demà al matí, es jugaran la classificació entre els primers de grup per seguir optant al títol, excepte l’infantil femení que tanca la fase de grup divendres.

La jornada ha començat amb el debut en pista de les seleccions cadet, masculina i femenina. Els nois d’Alberto Toribio i Ramon Linares han disputat el primer partit al pavelló Canterac, a les 9 del matí, davant de la selecció de Melilla. Un partit plàcid els dos primers sets, on Catalunya ha marcat el compàs de joc. El tercer set, les imprecisions a la recepció i no definir els punts han fet perillar la victòria, però tot i la igualtat al marcador fins al final, els catalans han sabut tancar el partit i deixar el marcador de Melilla a zero (25-13/25-15/26-24).

Per la tarda, els grans de la Selecció Catalana s’han enfrontat amb la Selecció de Múrcia. El partit, que havia de començar a les cinc de la tarda al pavelló Canterac, s’ha hagut de desplaçar a causa del trencament d’una de les peces de subjecció de la xarxa durant la tanda de remats. Finalment el partit s’ha reiniciat a les 19 hores, i els catalans han tornant a repetir el marcador del matí, deixant a Múrcia amb un 0 – 3 (20-25/26-28/18-25).

Mateix paper han fet les noies de la Selecció Catalana Cadet Femenina de Miguel Fuente i Albert Iricibar. Elles han debutat al matí, al pavelló Lalo Garcia, amb la Selecció d’Aragó. Un bon partit per començar amb bones sensacions el torneig, ja que les aragoneses no han pogut contestar el bon joc de les catalanes que, amb solvència i eficiència, han tancat el partit de manera ràpida i per 3 – 0 (25-15/25-15/250-8).

El partit de la tarda imposava més respecte a la selecció femenina cadet, ja que s’havien de trobar amb la vigent campiona del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, la Selecció de Madrid. Les catalanes han mostrat el seu millor joc sobretot en els dos primers sets i tot i que ha costat entrar en el partit, s’han tancat amb comoditat. El tercer ha començat malament per les catalanes que veien com el rival rematava a plaer i s’allunyava al marcador, però tot i així s’han sabut controlar els nervis i recuperar els punts en contra finalitzant el partit de nou per 0-3 (20-25/20-25/23-25).

La mateixa trajectòria que els seus companys han seguit els nois de la Selecció Catalana Infantil Masculina, entrenada per Lluis Enric Molada i Manel Torras. El seu debut ha estat a les 11 del matí al pavelló Pisuerga davant la Selecció de Galicia. Tot i un primer set que ha costat guanyar, els infantils han sabut trobar el seu joc i rematar els dos darrers sets amb solvència 3 – 0 (25-23/25-10/25-13). Per la tarda, s’han trobat amb la Selecció de Murcia i han repetit marcador 0 – 3 (9-25/22-25/16-25)

Les noies de l’Infantil Femení, que dirigeixen David López i Marc Busquets, només ha disputat un partit al llarg de la jornada. Ha estat aquesta tara, a les 17 hores al pavelló Pisuerga davant la Selecció de Castella La Manxa. Les catalanes han estat en tot moment per sobre en el marcador i amb el bon joc que han mostrar a la pista han aconseguit tancar la jornada amb una victòria més per 3 – 0 (25-20/25-14/25-18).

Així, les Seleccions Catalanes presents al CESA 2017 han tancat una jornada rodona on no s’ha cedit ni un sol set i s’ha guanyat a rivals directes en la lluita pel títol com la Selecció Cadet Femenina a les madrilenyes. Demà els partits comencen de nou a les 9 del matí, excepte per la selecció infantil masculina, que ho farà a les 11. Totes les seleccions, excepte la infantil femenina, jugaran els partits decisius per saber si segueixen optant al títol. Les més petites acabaran de jugar divendres la fase de grups.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top