Catalunya debuta demà amb les seves quatre seleccions al CESA de Valladolid

La delegació catalana viatja avui dimarts camí a Valladolid per tal de debutar al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques, un torneig que arrenca demà a primera hora a la localitat castellana.

Les quatre seleccions debuten demà al campionat amb la il·lusió d’oferir un bon paper, i per què no, de tornar a lluitar per les medalles com fins fa dues edicions d’estatal de seleccions autonòmiques.

Els primers equips en debutar a Valladolid seran els majors de l’expedició. Les dues seleccions cadets comencen la seva participació al torneig demà a primera hora del matí (9h). La selecció cadet masculina dirigida per Alberto Toribio i Ramon Linares arrenca la competició enfrontant-se a Melilla, en un grup que completen Aragó i la Regió de Múrcia, i on els catalans hi buscaran classificar entre els dos primers per tal de disputar els quarts de final que tindran joc dijous a la tarda. En la mateixa tessitura es troba la selecció cadet femenina. Les noies que dirigiran Miguel Fuente i Albert Iricibar en un nou campionat d’Espanya debuten enfrontant-se Aragó demà a primera hora, en un grup que completen La Rioja i l’actual campiona, i una de les favorites, la Comunitat de Madrid.

Pel que fa als més petits de la delegació també entraran en escena des de demà, sent els primers a fer-ho els nois que dirigiran Lluis Enric Molada i Manel Torras i debutant davant Galicia a les 11.00 del matí. Per la tarda, la selecció catalana infantil masculina s’enfrontarà a la Regió de Múrcia, mentre que tancarà la primera fase amb la vista posada en les dues primeres places que donen accés a quarts de final, enfrontant-se a l’amfitriona Castella i Lleó.

La última selecció en debutar serà la infantil femenina dirigida per David López i Marc Busquets. La selecció catalana està enquadrada dins un grup de cinc seleccions, on només la primera plaça dona accés a les semifinals del torneig, abolint doncs la celebració dels quarts de final. L’exigència per a les seleccions en aquest torneig serà màxima, debutant les més petites de la delegació davant Castella La Manxa, en un grup on també hi prenen part Canàries, Aragó i Melilla.

El Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques el podreu seguir a través de les xarxes socials, sota el hashtag oficial del campionat #CESAVB17 del perfil oficial de la Federació Catalana de Voleibol @Voleicatala i de la pàgina web del torneig, http://www.rfevb.com/cesa-2017

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top