Jornada complicada per Catalunya que lluitarà pel bronze

Les Seleccions Catalanes desplaçades a Valladolid han patit una dura jornada aquesta tarda amb les derrotes de tots els partits disputats. Després de l’eufòria inicial i de no cedir cap set durant els dos primers dies, les complicacions han arribat a semifinals. Tot i la tristesa inicial els equips reposaran forces per lluitar demà al matí per pujar al tercer calaix del podi en la disputa del tercer i quart lloc. Els que ja s’han acomiadat de la competició són els infantils masculins que han acabat en una meritòria vuitena posició.

Només les dues seleccions infantils de Catalunya han tingut partit pel matí. Mentre que les cadets, que tenien jornada de semifinals, han pogut descansar pel matí i preparar el complicat partit de la tarda. Les noies de l’Infantil femení, que encara es trobava disputant la fase de grups, disputava avui al matí el cinquè i últim enfrontament amb la selecció de Melilla. Un partit més aviat senzill, que han guanyat per la màxima 3-0 (4-25/5-25/10-25) i que potser no ha servit gaire per preparar el partit de la tarda de semifinals davant de la selecció d’Astúries.

Les infantils catalanes, de David López i Marc Busquets, afrontaven la semifinal com el gran repte a batre i han lluitat cada punt per endur-se l’eliminatòria. Els dos primers sets han anat sempre a remolc de les asturianes, que amb bon atac i molta defensa complicaven el partit a les catalanes. Només en el tercer set, Catalunya ha aconseguit imposar el ritme de joc i amb una gran eficiència en atac han aconseguit el set de l’honor, ja que el quart i últim set ha estat clarament per les d’Astúries. Demà jugaran pel bronze amb la selecció de Madrid.

També pel matí tenien partit els nois de l’infantil masculí entrenats per Lluis Enric Molada i Manel Torras. Un partit complicat sobretot anímicament després de la derrota contra Madrid a quarts de final, on arribaven després de vèncer a tots els rivals de grup. En el partit amb Castella la Manxa no han trobat el seu ritme de joc i no han sabut contrarestar un atac contundent dels manxecs. Així, queien en la lluita per la setena i la vuitena plaça que s’ha disputat per la tarda amb els infantils de la Comunitat Valenciana com a rivals. El cansament físic i l’esgotament mental després d’un campionat complicat, no han ajudat a tirar endavant un partit que tampoc ha estat senzill. Tot i lluitar fins al final, ajustant el marcador els nois de Molada i Torras quedaven en una meritòria vuitena posició al Campionat d’Espanya.

La mateixa sort tenien les seleccions cadets, masculina i femenina, que perdien les respectives semifinals . Les noies perdien amb Cantabria per 1-3 en un partit complicat pel rival i marcat per les decisions arbitrals, mentre que els nois no podien amb un conjunt balear molt ordenat i eficaç en totes les línies de joc. Demà els d’Alberto Toribio es juguen la tercera plaça al podi amb els gallecs a les 11 del matí, mentre que les de Fuente hauran de matinar per jugar a les 9 amb Andalusia.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top