Mireya Luis visita el CV Esplugues

Les jugadores del CV Esplugues van tenir, aquest passat dissabte, la sort de poder compartir una estona amb la ex-jugadora internacional cubana Mireya Luis, que visitava Barcelona per participar en un congrés sobre cardiopaties, organitzat per la Fundació Carme Chacón, a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Durant la visita al CV Esplugues, Luis va poder gaudir del partit dels equips cadet i juvenil A, que s’enfrontaven al CEV L’Hospitalet, i també de les jugadores de base dels equips alevins. Luis va dedicar algunes paraules a les jugadores a les que instar a ‘jugar sempre amb il·lusió i a divertir-se’ i els va demanar que ‘no oblidessin mai que cada una de les jugadores és important i té el seu valor dins l’equip’. A més, va signar una pilota en commemoració de la seva visita a l’entitat.

Mireya Luis és reconeguda com una de les millors jugadores de voleibol de tots els temps i va defensar la samarreta de la selecció cubana 18 anys consecutius, convertint-se en un de les seves principals i més reconegudes figures. En el seu palmarès destaquen 5 ors a la Copa Mundial de Voleibol (1989, 1991, 1994, 1995 i 1998), 3 ors olímpics (Barcelona’92, Atlanta’96 i Sidney 2000) i diferents medalles al Grand Prix, culminant amb un or l’any 2000.

Actualment i des de la seva retirada, forma part de la Comissió d’Atletes del Comitè Olímpic Internacional, un càrrec que va ocupar a petició de Juan Antoni Samaranch, que va ser director del Comitè Olímpic Internacional. En aquest sentit, durant la seva visita també va remarcar que ‘Barcelona’92 han estat els millors Jocs Olímpics fins a dia d’avui’.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top