Bronze pel Barça Voleibol a la Copa Príncipe

El Barça Voleibol ha finalitzat en tercera posició la seva participació a la Copa Príncipe que s’ha disputat aquest cap de setmana a Tenerife. Els de Fredinson Mosquera van tenir molt a prop poder disputar la final però van acabar perdent la semifinal amb el Sanaya Libby’s La Laguna en el cinquè set per 21 – 19. El guanyador de la competició ha estat la Textil Santanderina, que va vèncer als canaris a la final per 3-0.

Els blaugrana van finalitzar en tercera posició després que el partit pel tercer i quart lloc, contra l’UBE l’Illa Grau, no es disputés per no disposar l’equip castellonenc de prou jugadors per afrontar el partit. L’equip dirigit per Fredinson Mosquera ha disputat un gran torneig i ha estat a un pas de classificar-se per la final. A la fase de grups va derrotar al CV Almoradí per 3-0 i va caure contra l’actual campió, la Textil Santanderina, per 1-3.

El partit més emocionant va ser la semifinal amb l’equip amfitrió. Després de perdre el primer parcial 25-22 els de Mosquera van guanyar els dos següents tot i l’ajustat del marcador, el segon 22-25 i el tercer 24-26. Els amfitrions van saber capgirar el marcador i endur-se el quart per 25-18. La lluita a la semifinal va ser màxima per part dels dos equips i va ser necessari arribar al punt 21 del tie break per tenir un finalista.

Els blaugrana tornen a la competició el proper cap de setmana, 16 de gener, amb derbi català contra el CEVOL Torredembarra. El partit es disputarà al pavelló de La Salle Bonanova, diumenge, a les 10 del matí.