Més de 100 jugadores es presenten per formar part de la Selecció Catalana de Voleibol

Ha començat el procés de selecció dels jugadors que formaran part de les Seleccions Catalanes que participaran al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques el proper mes d’abril. Aquest cap de setmana, més de 100 jugadores de voleibol s’han presentat a les proves per entrar en aquest llarg procés, en la que els tècnics encarregats del programa de tecnificació GET Blume faran la tria de les seleccions cadets i infantils, masculines i femenines.

Diumenge, un total de 101 jugadores de categoria infantil i cadet i d’arreu del territori català es van presentar a les proves celebrades al pavelló del Consell Català de l’Esport d’Esplugues i supervisades pel tècnic responsable del programa ARC femení, Miguel Fuente. En aquesta primera convocatòria es podien presentar jugadores que militen a la primera divisió catalana de les dues categories. Així,  un total d’14 clubs diferents de primera divisió infantil i cadet han acompanyat a les seves jugadores, 57 candidates infantils i 44 de categoria cadet, a la convocatòria.

El club que més jugadores ha desplaçat fins al pavelló del Consell Català de l’Esport han estat el CVB Barça amb un total de 19 candidates, 11 per l’infantil i 8 per l’equip cadet; el segueix el DSV CV Sant Cugat amb 15 i el CV Vall d’Hebron amb 12. Amb 10 candidates hi ha assistit l’AE Carles Vallbona, amb 9 el CV Olot i amb 7 han estat el CV Sant Quirze i la pròpia Blume. Amb 6 o menys jugadores hi havia representació dels següents clubs: Club Voleibol Sant Just, CECELL, CEV L’Hospitalet, el Club Voleibol Mataró, el Club Voleibol Esplugues, el CV Premià de Dalt i el CV Sant Esteve Sesrovires.

La propera convocatòria tindrà lloc el 12 de novembre i serà oberta i dirigida a les jugadores infantils i cadets que militen a segona i tercera divisió. A partir d’aquí, i fins al final del procés, les convocatòries seran amb llista tancada fins al mes d’abril quan es tanquin els equips definitius que participaran al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.  La primera concentració masculina, on el responsable serà el tècnic del programa masculí Get Blume, Alberto Toribio, començarà el 19 de novembre amb una convocatòria oberta a de categoria infantil i cadet.

Les Seleccions Catalanes que van participar la passada edició al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques celebrat a Valladolid, van aconseguir una tercera posició amb l’infantil femení, dues quartes posicions amb els equips cadets, i una vuitena plaça amb l’infantil masculí. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top