Presentació del Club Voleibol Gavà i celebració del 10è aniversari

Ahir dimecres va tenir lloc l’acte de presentació oficial de la temporada 2017/2018 del Club Voleibol Gavà, que també celebra aquesta temporada el seu desè aniversari. L’acte, que va comptar amb la presència de familiars, amics i simpatitzants de l’entitat, va tenir lloc al Pavelló Municipal Can Tintorer de Gavà.

El Club Voleibol Gavà va presentar als seus 15 equips, 13 federats i dos escolars, entre els que compta, sobretot amb equips femenins, a excepció dels dos màsters mixtes i un aleví masculí. La resta d’equips són els dos sèniors femenins, un d’ells a Primera Divisió Catalana, dos equips juvenils, dos cadets i dos infantils. A més, el seu bon treball de base ha donat els seus fruits i compta amb un total de 5 equips alevins.

L’acte de presentació oficial de la temporada també va servir per celebrar els 10 anys de l’entitat esportiva que no ha parat de créixer des dels seus inicis. Per això es va convidar a la primera Junta Directiva del club als qui es va retre un sentit homenatge en agraïment a la seva tasca. Un homenatge que també van rebre cada un dels més de 150 membres de l’entitat, que van ser presentats un a un.

A l’acte hi van assistir Xavier Pinós, president del Club Voleibol Gavà, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, que van finalitzar l’acte amb parlaments i una foto de família amb tots els jugadors, entrenadors i membres de la Junta Directiva del club gavanenc.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top