Nou curs d´àrbitre Territorial B a Sabadell

La formació arbitral per part de la Federació Catalana de Voleibol no s’atura. Després d’aquest cap de setmana on uns 40 candidats han passat pel curs de nivell inicial celebrat a les instal·lacions del Consell Català de l’Esport a Esplugues, ja tenim nova data pel proper. Aquesta serà el proper dia 5 de novembre a Sabadell i serà també per aquells arbitres interessats en assolir el títol de Territorial B de pista.

El curs es realitzarà el diumenge 5 de novembre, durant tota la jornada, al pavelló a les instal·lacions del Club Natació Sabadell, que col·labora amb la formació. Les classes seran presencials, començaran a les 10 del matí i finalitzaran a les 19 hores. Per obtenir el títol els alumnes hauran de superar un exàmen presencial, superar diferents tests en una plataforma online, realitzar l’examen d’acta en un partit oficial de la competició catalana i finalment participar en un total de 20 partits oficials.

Per inscriure’s al curs només és necessari enviar per correu electrònic, abans del 3 de novembre, una fotocopia del DNI a ctarj@fcvolei.cat i assistir a la formació en l’horari indicat. El cost de la formació arbitral no s’haurà d’abonar, sinó que s’anirà descomptant dels arbitratges realitzats, tenint en compte que l’alumne sempre rebi una part d’ingressos.

Aquest passat cap de setmana, la Federació Catalana de Voleibol ha realitzat una formació arbitral a les instal·lacions de la Blume on hi han participat prop de 40 candidats a ser col·legiats properament. L’objectiu de la Federació Catalana de Voleibol és augmentar i fomentar la formació de nous àrbitres després del creixement exponencial de nous equips i clubs en competició, pel que durant tot l’any i de manera regular anirà oferint aquest tipus de cursos arreu del territori.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top