Menys d’un mes per a l’inici del Vichy Catalan Volei Tour

La Federació Catalana de Voleibol presenta el nou calendari del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2020. El circuit tindrà, després dels canvis com a conseqüència de l’estat d’alarma provocat per la pandèmia de la COVID-19, un total de sis proves que es desenvoluparan principalment entre juliol i a l’agost. La gran final manté la data establerta pel 6 de setembre a Cambrils.

Entre les principals novetats destaca que l’estrena del campionat serà el proper 4 i 5 de juliol al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron de Barcelona, on l’ens federatiu català va estrenar la passada temporada instal·lacions fixes de vòlei platja. Així, en menys d’un mes la competició haurà tornat a la sorra. Altres canvis en les seus són sobretot de data. Així, es mantenen al calendari Torredembarra i Vilanova i la Geltrú, que passen a disputar-se al mes d’agost, mentre Empuriabrava i Cambrils i mantenen data. Badalona és l’única que encara està pendent de confirmació, tot i que si finalment declinessin aquesta opció la prova passaria a disputar-se també a les instal·lacions de la Vall d’Hebron.

La voluntat de la Federació Catalana de Voleibol és que, tot i saber la complexitat que suposarà per part de tots assumir les condicions i els protocols que es marcaran des de la Generalitat i/o altres entitats, que el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja es celebri amb la màxima normalitat possible. És a dir, respectant el format de les darreres edicions amb la celebració del Vichy Catalan i la competició Vichy Plus, i que les jornades de platja segueixin sent un acte esportiu i festiu. En breu estarà disponible el formulari d’inscripció. 

CAMPIONAT DE MENORS

La Federació Catalana de Voleibol també treballa per oferir un calendari de competició competició reglada per a menors. Tot i això, està a l’espera que la Real Federación Española de Voleibol es pronunciï sobre els campionats d’Espanya d’aquestes categories per a publicar dates. El que sí és segur és que aquest també es disputarà entre juliol i agost.

 

Barcelona 4 i 5 de juliol (Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron)

*Badalona / Barcelona 18 i 19 de juliol (Platja del Pont del Petroli / CM Tennis Vall d’Hebron)

Torredembarra 1 i 2 de Agost (Platja de la Paella)

Vilanova i la Geltrú 15 i 16 d’agost (Platja de Ribes Roges)

Empuriabrava 22 i 23 d’agost (Platja d’Empuriabrava)

FINAL Cambrils 5 i 6 setembre (Platja del Regueral)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top