Mataró es prepara per acollir la gran final del Vichy Catalan Volei Tour 2016

La platja del Varador de Mataró acull aquest cap de setmana la gran final del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016. La capital maresmenca proclamarà els nous campions de Catalunya en una prova final que comptarà amb les vuit millores parelles inscrites a la prova per gènere.

Per la final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja absolut 2×2 2016 no es tindran en compte els punts del rànquing estatal, classificant d’aquesta forma les vuit millors parelles inscrites del Circuit Català de Vòlei Platja d’aquest estiu i que hagin tramitat la llicència autonòmica amb aquesta federació.

Celebrades les vuit proves del Vichy Catalan Volei Tour arriba ara el desenllaç a la temporada de Vòlei Platja amb la resolució del Campionat de Catalunya. La informació rellevant sobre la final del Vichy Catalan Volei Tour està disponible al web de la Federació Catalana de Voleibol, així en la Normativa, trobareu detallada tota la reglamentació d’aquest Campionat de Catalunya 2016, i el Full d’inscripció, estan disponibles als apartats corresponents, en aquest enllaç: http://bit.ly/VichyCatalanVoleiTour La inscripció és oberta fins dijous  1 de setembre a les 12h. Cal recordar, que en el cas de que hi hagués renúncia o falta d’inscripció per part d’algun dels equips classificats, la FCVb es reserva el dret d’adjudicar les places vacants primerament amb les possibles Wild Cards (fins a un màxim de dos) sol·licitades i posteriorment amb els següents classificats del rànquing per equips del Vichy Catalan Volei Tour.

Les parelles formades per Francesc Plaza i Alex Raksanyi, en categoria masculina, i les madrilenyes Carmen Martínez-Evangelia Merteki, en categoria femenina, defensen el títol aconseguit l’any passat a la final disputada al Club Nàutic El Masnou.

Els experimentats Plaza-Raksanyi van substituir com a campions al quadre masculí als també experimentats Agustín Correa-Lluis Badosa, campions el 2014, on en les magnifiques instal·lacions del Madison en la platja de l’Arrabassada de Tarragona es varen proclamar vencedores absolutes de Catalunya en categoria femenina les bàltiques Kadri Puri-Erika Kliokmanaite, campiones també al 2013 en Cambrils.

Dues parelles amb èxit les darreres temporades en la final del Campionat de Catalunya, com són els experimentats Agustín Correa-Lluis Badosa, i Evangelia Merteki-Carmen Martínez, apareixen en les travesses de grans favorits per a conquerir el títol de campions de Catalunya, en una gran final que promet nivell i grans dosis de joc el cap de setmana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top