Excel•lent rubrica a la temporada de Quim Ventura amb la final masculina de Long Beach

L’àrbitre internacional de Vòlei Platja, Joaquim Ventura, segueix acumulant currículum i èxits internacionals a la seva gran trajectòria des que va debutar com a àrbitre d’elit.

El barceloní va iniciar la temporada de vòlei platja amb la designació a l’Open d’Antalya de la FIVB, on va tenir l’honor de xiular el 14 de maig com a primer col•legiat la gran final femenina que van disputar les alemanyes Ludwig-Walkenhorst, recentment campiones olímpiques a Rio de Janeiro, i les fineses Lehtonen-Lahti, amb victòria de les primeres.

Des de la CEV li va arribar al català la gran designació per ser partícip de la final del Campionat d’Europa a Biel/Bienne, on el barceloní va ser protagonista amb grans designacions com varen ser les de primer àrbitre dissabte a una semifinal femenina, que va tenir com a protagonistes a les txeques Slukova-Hermannova i les alemanyes Borger-Büthe. Un dia després, el col•legiat català, va ser premiat de nou amb una semifinal, en aquest cas masculina, i que va comptar sobre la sorra amb els russos Semenov-Krasilnikov i els polonesos Fijalek-Prudel.

Per acomiadar la temporada de vòlei platja, ara el català ha estat present en el Grand Slam celebrat del 23 al 28 d’agost a la localitat californiana de Long Beach. El col•legiat català va arbitrar la final masculina que van protagonitzar els nord-americans Lucena-Dalhausser i els brasilers Pedro Solberg-Evandro. Joaquim Ventura va exercir de primer col•legiat en un partit intensíssim que es va resoldre en el tie-break a favor del duo brasiler.

Joaquim Ventura va signar a més una meritòria actuació al llarg de tota la competició, ja que a més de dirigir el partit final del quadre masculí va exercir de segon col•legiat a la semifinal masculina entre els nord-americans Lucena-Dalhausser i els italians Rangheri-Caminati i de primer àrbitre a la semifinal femenina entre les nord-americanes Ross-Walsh Jennings, campiones en la final enfront les espanyoles Elsa Baquerizo-Liliana Fernández Steiner, i les alemanyes Laboureur-Sue.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top