Brun-Saló, bronze en l’estatal Sub’21 derrotant a les també catalanes Alcalde-Querol

Gran paper de les dues parelles catalanes que van disputar el Campionat d’Espanya de Vòlei Platja en la categoria Sub’21. Ambdues parelles que van representar Catalunya a la platja d’Alacant van haver d’enfrontant-se en la última jornada per a decidir quina de les dues pujava al podi a recollir la medalla de bronze.

Laura Brun i Mar Saló van ser finalment les vencedores en la final de consolació per la tercera posició del campionat, després de derrotar a Laura Alcalde i Judith Querol.

Ambdues parelles catalanes arribaven a l’estatal sub’21 amb un gran recorregut a les seves espatlles al llarg de l’estiu, amb molt bones actuacions de totes dues parelles en proves del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya, i a Alacant no va ser menys, amb una gran resposta de les dues parelles.

Tant Brun-Saló, com Alcalde-Querol, van classificar directament a quarts de final de torneig després de completar una extraordinària primera fase amb quatre victòries en els quatre partits celebrats per a les seleccionades per Rosiane Sanches. Ja en Quarts de Final totes dues parelles van resoldre els seus compromisos, amb més problemes dels previstos per Brun-Saló, que van haver de remuntar un 20-22 advers en el primer set. A semifinals, les campiones madrilenyes van derrotar 2-0 a Laura Brun i Mar Saló, mentre que Laura Alcalde i Judith Querol van perdre l’oportunitat d’arribar a la gran final caient al tie-break davant la parella basca.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top