Maribel Zamora visita les Seleccions Catalanes abans del Campionat d’Espanya

La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, va visitar ahir a la tarda les Seleccions Catalanes concentrades a Esplugues en plena preparació del proper Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, que es disputarà a Valladolid de l’11 al 14 d’abril. Óscar Novillo, gerent esportiu de l’ens federatiu, va acompanyar a la presidenta en aquesta visita que tenia per objectiu mostrar el suport institucional als jugadors i tècnics en la futura competició.

La màxima responsable del voleibol català, va aprofitar per poder veure l’evolució de les quatre seleccions que defensaran Catalunya a l’estatal i que preparen des del passat diumenge el campionat. Zamora va recordar als integrants dels quatre equips que el més important és que ‘gaudeixin d’una de les experiències més boniques del món de l’esport per sobre dels resultats i donin el màxim que el cos tècnic els hi exigeixi per al seu desenvolupament personal com a jugador/a’.

En aquest sentit, la presidenta ha recordat als integrants de les seleccions que ‘ells representen el treball de base que s’està fent a Catalunya des dels clubs’, però que la Federació no els exigirà mai un resultats determinats, ja que ‘aquests s’han de buscar a les categories sènior, on enguany podem destacar, entre d’altres, fites importants les possibilitats d’ascens dels equips del Club Natació Sabadell a Superlliga 2 o els bons resultats de DSV CV Sant Cugat i FCB Voleibol a la Superlliga.

La delegació catalana marxarà el proper dimarts 10 d’abril cap a Valladolid, on realitzarà per la tarda l’últim entrenament abans d’afrontar la competició. No serà, però, fins el proper diumenge que es coneixeran els integrants definitius de cada selecció, infantil i cadet, femenina i masculina, que participaran al Campionat d’Espanya en busca de millorar la classificació. L’any passat Catalunya va quedar tercera en categoria infantil femenina, quarta a la cadet femenina i masculina i vuitena a la categoria infantil masculina.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top