El Campus de Pasqua, un nou èxit

El passat dijous va finalitzar el Campus de Pasqua organitzat per la Federació Catalana de Voleibol que es va realitzar al llarg de la setmana a les instal·lacions del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat. Un total de 22 noies i nois d’arreu de Catalunya van gaudir d’un munt d’activitats per iniciar-se en el voleibol o bé perfeccionar el seu nivell.

El Campus de Pasqua es va realitzar de dilluns a dijous en jornada completa. Els participants van gaudir de diverses jornades d’entrenament, on han practicat tant la tècnica com la tàctica d’aquest esport des de les seves etapes d’iniciació fins a altres més evolucionades. Però també han pogut gaudir d’estones de lleure practicant altres activitats i moments de tornada a calma amb activitats més relaxades.

A més, tots els participants al campus han pogut compartir entrenaments i estones de lleure amb els candidats a formar part de les seleccions que es trobaven concentrats a les mateixes instal·lacions preparant el proper Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Una experiència única i d’aproximació al voleibol d’alt rendiment.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top