Suspès el Campionat de Catalunya de Snow Volley

La Federació Catalana de Voleibol ha decidit suspendre el Campionat de Catalunya de Snow Volley programat per aquest proper 31 de març i 1 d’abril a les pistes d’esquí de Boí Taüll, i que organitzava conjuntament amb Gap Serveis Turístics. La suspensió d’aquest esdeveniment rau en que no s’ha arribat als mínims de participació establerts per garantir una òptima activitat.

Tot i que s’ha valorat fins l’últim moment la possibilitat de tirar endavant el torneig amb les parelles inscrites, l’experiència de l’ens federatiu en l’organització de tornejos de diferents modalitats ha fet decantar la balança, lamentablement, cap a l’anul·lació del campionat, al considerar que, esportivament, es requereix un volum mínim de participants per desenvolupar una competició amb garanties.

La Federació Catalana de Voleibol vol agrair l’esforç, el treball i la dedicació de tots els organitzadors del torneig, així com dels patrocinadors i col·laboradors que s’han implicat al màxim en aquesta aposta de portar una nova disciplina esportiva a casa nostra. Estem segurs que, en breu, podrem tornar a oferir el Campionat de Catalunya de Snow Volley.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top