Maribel Zamora rep el premi a Millor Dirigent de Federació 2019 de l’ACDE

L’Associació Catalana del dirigents de l’Esport va fer entrega el passat divendres, durant la celebració d ela Nit del dirigent de l’Esport, del guardó de Millor dirigent de Federació 2019 a Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol. El tradicional sopar, organitzat per l’ACDE es va celebrar al Real Club de Polo de Barcelona.

Maribel Zamora va rebre de mans del director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, el guardó a ‘Millor dirigent de Federació’, un dels 32 premis que es van entregar al llarg de la vetlla i que distingeix als dirigents esportius i persones rellevants del món de l’esport que destaquen per la seva trajectòria vital i professional.

Altres premis que es van entregar a la Nit del dirigent de l’Esport van ser el Premi al Dirigent de Club, Dirigent de Federació, exdirigent de Club, exdirigent de Federació i Dirigent Professional, així com la Ploma d’Or, el Micròfon d’Or i, com a novetat d’aquest any, els Dirigents Institucionals.

A l’acte, que va tenir un gran èxit de públic, també hi va participar el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras; el president de l’ACDE, Pere Sust, el president i la diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, Marc Castells i Maite Fandos, respectivament, així com responsables de clubs i federacions i diverses figures del panorama esportiu català, estatal i internacional.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top