El projecte Sant Cugat Creix guardó al Projecte Cohesió Social dels Premis Líders de l’Esport Català

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha fet públic els guanyadors dels primers premis Líders de l’Esport Català. Hi havia un total de 9 categories i els candidats eren presentats a proposta de les diferents Federacions Catalanes. Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol ha format part del jurat que ha atorgat els diferents guardons als Líders de l’Esport Català. El projecte Sant Cugat Creix, del que el Club Voleibol Sant Cugat forma part, ha rebut el guardó al Projecte Cohesió Social dels Premis Líders de l’Esport Català

L’objectiu dels guardons Líder de l’Esport Català, segons consideració del Consell Directiu de la UFEC, és donar visibilitat i que es puguin reconèixer altres col·lectius i projectes de gran importància per al desenvolupament de l’esport català. El projecte Sant Cugat Creix, que va presentar com a candidat aquesta federació, neix amb la idea de crear un model esportiu de ciutat, compartint recursos, unint coneixement i treball per millorar la formació dels esportistes. El Club Voleibol Sant Cugat és un dels clubs membres d’aquest projecte, juntament amb el Club Junior, el Patí Hoquei Club i el Junior FC.

Un dels principals projectes del Sant Cugat Creix és la Carta Ètica, un sistema de treball i avaluació continuada relacionat amb l’aplicació, seguiment i monitoratge de la transmissió de valor en l’esport. Aquesta Carta Ètica, que ara promou el consorci Ethic4Sport a nivell europeu, es va fundar al Club Voleibol Sant Cugat, de la que el club encara es regeix, i s’ha estès a nivell municipal en tots els àmbits d’actuació de l’esport local. Un altre projecte de Sant Cugat Creix, i que conta amb subvenció europea és SCORES, que pretén potenciar que el món empresarial posi en relleu en el món laboral els valors que els esportistes han adquirit al llarg de la seva trajectòria.

Els altres guanyadors de la primera edició dels premis ‘Líders de l’Esport Català’ han estat Cèsar Villegas, guardó Dirigent de club dels Premis; Mireia Vicente, guardó Periodista esportiva; el Club Esportiu Europa guardó Projecte d’Esport Inclusiu; Montserrat Ubia, guardó Àrbitra; la Unió Esportiva Sant Andreu, guardó Valors de l’esport; Leandre Negre, guardó Foment de l’esport; Andreu Subies i Josep Maria Corona, guardó expresidents que han deixat el càrrec el 2018.

La Federació Catalana de Voleibol va presentar un total de 7 candidatures. Així, Vicens Puigdomenech va ser el candidat al premi forjador de l’Esport; els Víkings Vòlei Prat, al premi Valors de l’esport; el projecte Insersport, com a millor projecte d’esport inclusiu; Toni Frieros, com a periodista de l’esport; Vanessa Gilabert, a la candidatura d’àrbitre; i Benjamín Cuevas, al dirigent de club.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top