Judith García i Jordi Llonch obtenen la beca de tècnics auxiliars de les Seleccions Catalanes

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol ha aprovat la concessió de la beca de tècnic/a auxiliar de les Seleccions Catalanes al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques a Judith García i Jordi Llonch. Els dos tècnics han estat escollits entre la desena de sol·licituds que s’han presentat per optar a aquesta beca dirigida a joves entrenadors.

Judith García, de 23 anys, formarà part de les Seleccions Catalanes masculines com a tècnica auxiliar. García ha estat escollida pel seu currículum entre els 5 candidats que s’han presentat en aquesta categoria. La jove tpecnica té el Nivell II d’entrenadora des del 2018 i és una de les cares habituals dels clínics de la Federació Catalana de Voleibol. Actualment és entrenadora del cadet masculí de Primera Divisió del CEV L’Hospitalet. Des del 2012 dirigeix equips al club de l’Hospitalet, havent entrenant equips alevins, cadets i juvenils.

La beca de tècnic auxiliar a les Seleccions Catalanes femenines ha estat atorgada a Jordi Llonch, de 26 anys. Llonch també conta amb el títol d’entrenador de Nivell II de la FCVb i és graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i actualment estudia el Grau en fisioteràpia. A més, també és àrbitre Territorial B. Té una dilatada experiència com entrenador en equips de base femenins tant al CN Sabadell, com a al CV Barberà, club del qual es director tècnic actualment i on dirigeix, aquesta temporada, als equips cadet i juvenil de Segona Catalana i al sènior de Primera Divisió. Aquest any, a més, ha participat com a segon entrenador d’un dels equips de Barcelona infantil al Campionat de Seleccions Provincials.

Els criteris de valoració que s’han tingut en compte a l’hora de fer entrega de la beca han estat: la formació esportiva, la formació acadèmica, l’experiència esportiva i la implicació en el projecte de les Seleccions Catalanes. A més, els candidats havien de complir els requisits bàsics de tenir la llicència en vigor amb la Federació Catalana de Voleibol, pertànyer a una de les categories presents al campionat i tenir menys de 30 anys.

Els joves entrenadors acompanyaran a les Seleccions Catalanes al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputarà a Valladolid entre el 27 i el 30 de juny. L’objectiu d’aquesta beca, emmarcada dins les activitats de formació dels entrenadors que depenen de la col·legiatura, és enriquir la formació de joves entrenadors amb experiències competitives oficials dins el cos tècnic de les seleccions catalanes i tutelats pels responsables del programa GET Blume.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top