La Federació Catalana de Voleibol es suma als actes del Dia Internacional de la Dona

La Federació Catalana de Voleibol vol sumar-se als actes del proper 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Un dia de reivindicació de la igualtat real entre persones, sense importar el gènere, i dia de reivindicació de la visibilitat de la dona en tots els àmbits de la societat.

Per tal de celebrar aquest dia de manera unitària, convidem a tots els nostres clubs i federats a participar de manera activa realitzant accions que ajudin i sumin en la visibilitat de la dona en el nostre esport.

Entre d’altres s’ha plantejat la possibilitat de realitzar diferents actuacions com organitzar un partit mixt, lluir motius de color lila als entrenaments o partits (llaços, globus, braçalets, samarretes,…) o llegir el text reivindicatiu que s’adjunta abans de l’inici del partit del cap de setmana del 8 al 10 de març. En qualsevol cas, trieu la opció que trieu, no oblideu compartir l’acció a les xarxes socials etiquetant a la FCVb i adjuntant el hashtag #8Mvoleibol.

Estem segures que el voleibol respondrà a aquesta campanya de mobilització de consciència, i que omplirem els pavellons d’accions a favor de la igualtat real. Qualsevol iniciativa que vulgueu compartir amb nosaltres estarem encantades de difondre-la. Ens hem d’implicar de manera activa en la lluita per eradicar les desigualtats, i estem segures que contarem amb el vostre recolzament.

TEXT CATALÀ

TEXT CASTELLÀ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top