Setmana Santa al Campus d’Inivolei de la FCVb

Un any més, la Federació Catalana de Voleibol organitza el Campus d’Iniciació al Voleibol de Setmana Santa. Aquesta edició es celebrarà del 15 al 17 d’abril al Pavelló Poliesportiu de la Secretària General de l’Esport a Esplugues i que està dirigit a infants d’entre 7 i 12 anys.

El Campus IniVolei ofereix a tots els participants una manera diferent d’iniciar-se i aprendre a jugar a voleibol, per això està pensat per a nens i nenes nascuts entre 2007 i 2012. L’activitat es desenvoluparà al voltant de l’Inivòlei, un mètode dissenyat des de la Federació Catalana de Voleibol, que consisteix en l’aprenentatge d’aquest esport a partir d’una sèrie d’adaptacions tècniques i reglamentàries respecte el voleibol tradicional. D’aquesta manera s’ajuda als joves practicants a aprendre a jugar d’una manera més lúdica i motivant.

Per tal de desenvolupar l’activitat amb beneficis per a tots els inscrits es faran grups de nivell. Així, el Campus està orientat tant a jugadors/es que ja practiquen voleibol, anirien al grup de tecnificació, com per a nous jugadors que s’inicien en el nostre esport, grup d’iniciació i aprenentatge.

Les 30 places disponibles seran cobertes per rigorós ordre d’arribada de la documentació (és necessari omplir el full d’inscripció i enviar-lo juntament amb la copia del pagament de l’activitat a promocio@fcvolei.cat ).

INSCRIPCIONS

MÉS INFORMACIÓ  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top