La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es desplaça a Vilanova i la Geltrú

El proper 23 de març es disputarà, a Vilanova i la Geltrú, la cinquena i penúltima prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja 2019 que organitza la Federació Catalana de Voleibol. Aquesta serà l’última jornada de la Lliga de les finals de la competició que es disputaran a Barcelona a l’abril.

Més de 160 parelles han passat ja per les 4 proves del circuit d’hivern d’aqueta temporada, que va començar al novembre a Badalona i que també ha tingut parada a les platges de Barcelona i Cunit. Vilanova és la cinquena parada d’aquesta temporada d’hivern i també repetirà com a seu al Campionat de Catalunya de Vòle Platja Vichy Catalan Volei Tour, consolidant-se com una de les parades obligtòries del volei platja català. La prova no té, per ara, clars favorits a alçar-se amb el títol, ja que fins al moment el guanyadors tant en categoria femenina com masculina han estat diversos.

Les inscripcions a la lliga d’hivern segueixen obertes, per aquells que ja en formen part, només han de confirmar la seva assistència a la propera prova enviant un mail de confirmació a volei-platja@fcvolei.cat. Recordar que la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja té diferents categories de competició per tal que tothom pugui gaudir d’aquest esport independentment del seu nivell.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top