Jornada sobre Dona i Esport per celebrar el Dia Internacional de la Dona

Dins dels actes de la Dia Internacional de la Dona la Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha programat una jornada de ponències i una taula rodona envers l’esport femení. L’objectiu de la sessió es destacar els reptes legislatius de la dona en el món de l’esport i debatre sobre la seva situació actual.

Gerard Esteva, president de la UFEC, i Maribel Zamora, presidenta de la Comissió Dona i Esport, a part de presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, seran els encarregats de donar la benvinguda a l’acte. La primera ponència, que tractarà sobre els ‘Reptes per la igualtat’ anirà a càrrec de Julian Hontangas, professor de la UPV, i de Maria José López, responsable dels serveis jurídics d’AFE.

A partir de les 18:30 tindrà lloc una taula rodona ‘La dona en l’esport, perspectiva 360º’, on hi participaran una esportista del món del voleibol, una entrenadora de Tennis, una àrbitra de futbol, una directiva de l’Esport Adaptat i una e-gamer de Mediapro.

L’acte finalitzarà a les 19 hores amb l’Entrega del Premi Dona i Esport. Tota la informació, així com el formulari d’inscripció el podeu trobar en aquest enllaç . L’acte, que es totalment gratuït però amb inscripció prèvia, es celebrarà a la seu de la UFEC, el dijous 7 de març de 2019 a partir de les 17:30 hores.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top