UAB, UB i UdL finalistes del Campionat de Catalunya Universitari de Voleibol

Aquest matí s’han disputat, al Complex Esportiu de l’Hospitalet Nord, les semifinals del Campionat de Catalunya Universitari donant a conèixer els finalistes en categoria masculina i femenina. Així, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona, en categoria femenina, i la Universitat de Barcelona i la Universitat de Lleida, en categoria masculina, disputaran les finals del campionat.

El proper 4 de març es disputaran les finals del Campionat de Catalunya Universitari que dóna accés al campió de participar al Campionat d’Espanya. En el quadre masculí l’any passat el representant va ser la Universitat de Barcelona. Aquest any podria tornar a repetir participació al campionat espanyol si a la final venç a la Universitat de Lleida. Els de Barcelona, dirigits per David Lorente han guanyat aquest matí, per 3-0, a la Universitat Autònoma de Barcelona garantint-se una plaça a la final. També ha guanyat l’equip de la Universitat de Lleida, en aquest cas per 3-1, a la Universitat Politècnica de Catalunya.

En categoria masculina han estat 6 les universitats que han participat en aquest campionat: Universitat de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Autònoma de Barcelona i Universitat de Vic. La primera fase va consisitir en l’encreuament de tots els equips a mode de lligueta, tots contra tots, i l’encreuament a semifinals entre els quatre millors classificats.

En el quadre femení han estat 9 les universitat que han participat al Campionat de Catalunya Universitari. Al grup A hi havia la Universitat de Barcelona, la Universitat de Girona i la Universitat Internacional de Catalunya. Formaven part del grup B la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de Vic. Per últim, al grup C, hi trobem a la Universitat de Lleida, la Universitat Politècnica de Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili. La primera part de la competició va ser en format de lligueta dins del grup per tornar a reagrupar-se amb caps de llista i segons classificació.

Els tres primers de grup, així com el millor segon han disputat aquest matí les semifinals. La Universitat Autònoma de Barcelona ha guanyat per 3-0 a la Universitat de Girona, i la Universitat de Barcelona ha fet el mateix resultat amb la Universitat de Lleida. El representant català al campionat d’Espanya Universitari femení l’any passat també va ser la Universitat de Barcelona.

Les finals del campionat es disputaran el 4 de març al Poliesportiu Municipal el Gornal en horari encara per determinar.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top