Maribel Zamora participa de la visita de la UFEC amb el president del COI

La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol ha participat de la trobada del president de la UFEC, Gerard Esteva, amb el president del Comitè Olímpic Internacional, Thomas Bach, a Lausana. Maribel Zamora també és Secretària del Consell directiu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

En aquesta visita també hi han participat Pere Miró, director adjunt general del COI, juntament amb Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol (COE) i el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, per presentar-li les bases del nou projecte esportiu català; i els presidents de les federacions catalanes de natació, patinatge i futbol.

La visita al Comitè Olímpic Internacional ha servit per oferir la Creu de Sant Jordi, que va rebre la UFEC de la Generalitat al 2018. A més, a la reunió amb Bach es van plantejar les xifres de l’esport català, repassant el nombre de clubs, federacions, i practicants (llicències) que en formen part. Es van subratllar, també, les tasques formatives que la UFEC fomenta a través d’institucions com la Universitat o la Fundació; així com una detallada explicació sobre el nou projecte de llei de l’Esport (ILP) promogut per les federacions esportives catalanes i la UFEC.

Durant l’estada a Lausana els assistents a la reunió també van poder gaudir d’una visita al Museu Olímpic Internacional.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top