Biosca – Fernández i Gallardo – Arriola guanyen la prova de la LLHVP2019 de la Mar Bella

Els guanyadors de la quarta prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja 2019 han estat, en categoria femenina, Elena Biosca i Rebeca Fernández, i en la masculina Héctor Gallardo i Jonathan Arriola. La prova de febrer es va disputar aquest passat dissabte 16 a la platja de la Mar Bella de Barcelona.

Prop de 40 parelles, masculines i femenines, van participar en aquesta competició. En el quadre femení van ser 21 les parelles inscrites, 12 a primera divisió i 9 a segona categoria. Les guanyadores absolutes de la competició van ser Elena Biosca i Rebeca Fernández, que pujaven al podi per primera vegada en aquesta edició després de guanyar a la final 2-0 a la parella formada per Giorgia Zaffragnini i Nadia Molino.

En el quadre masculí els guanyadors a la Mar Bella van ser Héctor Gallardo i Jonathan Arriola que van guanyar a la final per 2-0 a la parella que formaven Nacho Calderé i Sergio Sánchez. En aquest cas, Arriola repeteix triomf, ja que va pujar al podi a la primera prova del campionat, disputada a Badalona, però en aquella ocasió formava parella amb Nico Zanotta. A la competició masculina s’hi van inscriure un total de 17 parelles.

La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja arriba amb la prova de la Mar Bella a la recta final del campionat. Per davant només queda la prova del 23 de març a Vilanova i la Geltrú, i la final de la competició que es disputarà el 13 d’abril a la platja de Nova Icaria.

Encara és possible inscriure’s a les jornades que queden per disputar. Els que ja formen part de la lliga d’hivern només han de confirmar la seva assistència a la propera prova enviant un mail de confirmació a volei-platja@fcvolei.cat. Recordar que la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja té diferents categories de competició per tal que tothom pugui gaudir d’aquest esport independentment del seu nivell.