L’Olímpics de la Vall d’Hebron acollirà la fase d’ascens a Superlliga 2 femenina

Els dies 26, 27 i 28 d’abril es disputarà al pavelló Olímpics de la Vall d’Hebron la fase d’ascens a Superlliga 2 entre els millors equips de la Primera Divisió Nacional. El CV Vall d’Hebron com a campió del grup B de la categoria i el Barça CVB U19, subcampió, són els dos equips catalans que lluitaran per l’ascens.

El CV Vall d’Hebron serà l’equip amfitrió de la fase d’ascens a la categoria de plata del voleibol espanyol, i juntament amb les blaugrana miraran d’acompanyar a l’Esplugues a la Superlliga 2. En aquesta fase també hi participaran els millors classificats del grup A. Aquí els rivals poden ser les canàries del CV Sayre Décimas, o les madrilenyes del SAD Recuerdo. D’altra banda els possibles rivals que s’han classificat del grup C són, en primera posició del grup les murcianes del Molina Voley, i en segona, les madrilenyes del CV Sanse.

La fase d’ascens masculina es disputarà a Benidorm

En categoria masculina els equips classificats per jugar la fase d’ascens a Superlliga 2, i que podrien acompanyar al CV Mundet, al CV Sant Pere i Sant Pau i al Barça Voleibol, que ha descendit de categoria, són el CV Encamp i el CV Sant Martí. La fase masculina es disputarà al pavelló Raul Mesa de Benidorm (Alacant). Els rivals dels andorrans i els de Sant Matrtí seran el CUV Alcorcón, el Grupo Laura Otero, el Pizarra i el Benicolchón Playas de Benidorm, amfitrió de la competició.

El sorteig per determinar el grup de cada equip i el seu número de competició dins el grup es realitzarà demà dijous, 4 d’abril, a les 16 hores.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top