Dues places en joc pel Campionat d’Espanya a la fase final infantil de Lleida

Aquest cap de setmana es disputa al pavelló Joan Oró de Lleida la fase final infantil de Primera Divisió on es posaran en joc dues places pel Campionat d’Espanya de la categoria que es disputarà del 15 al 19 de maig a Les Palmes de Gran Canaria. Catalunya disposa de 3 places per aquest campionat, i la primera ja està en mans del DSV CV Sant Cugat, primer classificat de la lliga regular.

El CECELL Lleida acull de nou una fase final, aquest cap de setmana de categoria infantil. Les lleidatanes van terceres classificades a la lliga pel que entren a disputar la competició a partir de quarts de final. A vuitens de final es trobaran per un costat l’AEC Vallbona Granollers, sisè classificat i el CV Esplugues, setè. I per l’altra costat es disputarà el partit entre el Voleibol Sant Just, cinquè, i el CV Sant Quirze, vuitè. Els guanyadors d’aquests partits accediran a quarts de final on esperen les amfitriones i el CV Vall d’Hebron, que va quart a la lliga.

Els dos equips que s’han classificat directament per a semifinals són el Barça CVB, segon, i el DSV CV Sant Cugat, primer i, per tant, amb un dels 3 bitllets per participar al Campionat d’Espanya a la butxaca. Les blaugrana també tenen moltes opcions d’aconseguir aquesta classificació ja que entre els 3 equips que disputin les semifinals, santicugatenques a banda, s’han de repartir dos bitllets a l’estatal.

En cas que el campió de la fase regular sigui el mateix DSV CV Sant Cugat les places al Campionat d’Espanya es repartiran segons classificació d’aquesta competició. Els equips classificats per l’estatal viatjaran a Les Palmes de Gran Canaria per disputar el Campionat d’Espanya entre el 15 i el 19 de maig. A la categoria encara està pendent de decidir qui serà el Campió de Catalunya, que serà l’equip que acabi en primera posició un cop finalitzi la lliga.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top