Inscripcions obertes per l´Operació Alçada 2019

La Federació Catalana de Voleibol busca nois i noies de tota Catalunya nascuts els anys 2003 i 2005 per incorporar-los al seu programa d’Alt Rendiment oferint-los una beca a temps complet per entrenar, competir i estudiar. No cal saber jugar a Voleibol, només estar en perfecte estat de salut i haver practicat esport amb anterioritat.

Esperem als interessats/des el proper dia 13 d’abril de 2019 al Centre de Tecnificació Multiesportiva de la Secretaria General de l’Esport a Esplugues de Llobregat (Carrer Sant Mateu s/n, 08950) a les 15:00 hores, per realitzar unes proves físiques i antropomètriques molt senzilles.

Els interessats han de venir acompanyats d’un tutor/a legal i portar roba i calçat esportiu. Els interessats/des es poden adreçar a la seu central de la Federació o contactar amb l’Àrea esportiva de la mateixa per qualsevol informació addicional. És indispensable per fer les proves omplir el formulari d’inscripció. En cas de no poder assistir el dia 13 d’abril ompliu igualment el formulari i els entrenadors del centre de tecnificació valoraran la possibilitat de realitzar les proves un altre dia.

FORMULARI INSCRIPCIÓ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top