Els Panteres Grogues premiats amb la beca ‘Betfairxeldeporte’

L’equip de voleibol masculí de les Panteres Grogues ha guanyat una de les beques ‘Betfairxeldeporte’ valorada en 2.000 euros. Aquestes iniciativa busca ajudar a esportistes, clubs i entitats que es bolquen amb l’esport femení i l’esport d’inclusió. En total, han estat 11 les iniciatives premiades en aquesta edició dels premis.

El passat 27 de març es van donar a conèixer els 11 guanyadors als que s’ha concedit la beca ‘Betfairxeldeporte’, concedides per la casa d’apostes Betfair, que segueix apostant per l’esport en totes les seves disciplines. L’esport femení acapara 6 de les 11 beques que s’han concedit a clubs, equips i esportistes. També hi ha una destacada presència entre els guanyadors de l’esport adaptat i destaquen entre tots ells la inclusió del col·lectiu LGTBI a través de la pràctica del voleibol que representen els Panteres Grogues.

Els Panteres Grogues són un gran exemple d’inclusió. Són el primer club de voleibol a Catalunya i Espanya que defensa els drets del col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals en un intent per normalitzar la seva presència en el món de l’esport i la societat. Altres propostes catalanes com l’Associació Play and Train de Girona, l’equip Pantaurells de Terrassa o la Federació Espanyola de Futbol Americà que es troba a Barcelona han estat guardonat amb una beca ‘Betfairxeldeporte’.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top