Lluis Moreno es el relleu de Miquel Martínez a la presidència del CV Sant Cugat

Lluís Moreno Lasalle és el nou president del Club Voleibol Sant Cugat pels pròxims quatre anys, substituint en el càrrec a Miquel Martínez Borda, qui ha estat el màxim responsable de l’entitat vallesana els últims vuit anys. Moreno, que ha format part de la junta sortint en els últims tres any, va assegurar als socis que “la nova junta directiva agafem aquesta responsabilitat amb molta il·lusió. Ens coneixem molt bé i estem compenetrats. És una junta molt potent”. (Font: Tot Sant Cugat)

L’assemblea general ordinària i les eleccions a la presidència del CV Sant Cugat es van celebrar aquest divendres, 23 de gener, al vespre, a l’escola Ferran i Clua de Valldoreix. La de Lluís Moreno ha estat l’única candidatura que es va presentar a les eleccions de l’entitat.

Lluis Moreno, que té 49 anys i és assessor financer (llicenciat en enginyeria de camins), ha lloat la feina ben feta per Miquel Martínez: “Ho ha fet molt bé i igualar tota la feina que ha fet serà molt difícil”. Amb tot, el nou president ha apuntat que encara es pot millorar en alguns detalls, com per exemple, “en la comunicació interna del club”. (Font: Tot Sant Cugat)

Després de l’assemblea, i en declaracions a TOT Sant Cugat, Lluís Moreno va explicar quins són els tres principals objectius que es fixa en el seu mandat: “Volem aconseguir el millor rendiment esportiu que puguem donar. Aquest alt rendiment és el que forma a les nostres jugadores i els dóna valors. La segona fita és que totes les jugadores del club, tinguin el nivell que tinguin, s’ho passin bé al club. I començar a treballar amb l’alt rendiment esportiu per a nois, a partir de la categoria cadet. A Sant Cugat hi ha entre 5 i 10 nois que juguen a voleibol a Barcelona perquè a Sant Cugat no hi ha oferta. Però per assolir això, també ens faran falta instal·lacions esportives”.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top