L’edició 2015 de la 1a Trobada ‘Escola de Vòlei’ supera amb escreix la de 2014

El Poliesportiu Municipal de l’Ametlla del Vallès va ser seu diumenge de la primera de les trobades de promoció ‘Escola de Vòlei’ 2015, que organitza la Federació Catalana de Voleibol, amb la col·laboració del CE Eduvolei Ametlla i l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès. El retorn a l’activitat va ser tot un èxit, superant l’elevat número de participants de la temporada passada, amb gairebé 90 equips participants i més de 300 nens i nenes gaudint del voleibol.

De la primera trobada d’enguany cal destacar la bona acollida de la modalitat per a mares i pares i simpatitzants, instaurada la temporada passada i que cobreix d’aquesta manera la demanda existent per part dels propis clubs i simpatitzants d’incloure una categoria que acollís aquest col·lectiu i poder gaudir així d’un matí de voleibol. A L’Ametlla del Vallès aquest grup va comptar amb fins a 10 equips inscrits, als que es van sumar conforme avançava la jornada altres pares i mares d’altres entitats participants en aquesta primera trobada de la temporada, formant dos equips més, en una trobada en la que la categoria prebenjamí va comptar amb forta afluència de participants amb 12 equips inscrits que van gaudir del nostre esport a primera hora del matí.

Al final de la trobada el Departament de Promoció de la FCVb va lliurar uns diplomes acreditatius als participants, de mans del Gerent Esportiu de l’ens federatiu català, Oscar Novillo, i de la representant del CE Eduvolei Ametlla, Maria Garí.

La propera trobada ‘Escola de Vòlei’ es durà a terme el proper dissabte 22 de febrer al Poliesportiu Municipal de Sant Esteve Sesrovires, amb la col·laboració del Vòlei Sant Esteve i l’Ajuntament local.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt