La Lliga d’Hivern de Vòlei Platja avança en el seu calendari

La segona edició de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja avança en el seu calendari una vegada s’han disputat ja les dues primeres jornades de competició. El passat 17 de gener es va dur a terme la segona jornada a les instal·lacions del Beach Sports Catalunya de Premià de Dalt, la competició masculina, i les del Club Vòlei Platja Arenys la categoria femenina.

La competició, que va arrencar a Castelldefels el 13 de desembre amb el club Wings of Volley d’organitzador hi prenen part un total de 18 equips en cadascuna de les categories i on els principals favorits han començat amb força la competició. En categoria masculina al Grup A l’equip que formen Gerard Aguilà, Bruno Roxlo i Jordi Roca lidera la classificació amb quatre triomfs i cap derrota, per davant de Bentue-Mas (3-1) i el CV Roquetes (2-2) i Soto-Vidal (2-2). Al Grup B son Sergi Sánchez i Joan Soler els invictes amb quatre victòries en els quatre partits disputats de lliga, encapçalant la taula classificatòria per davant de Bagan-Tarrés (3-1), el CVP Arenys Junior (2-2) i l’equip que integren Corbo-Arriola-Lucena (2-2). Al Grup C, per la seva banda, l’equip format per Serra-Jarque-Rovira domina amb les quatre victòries assolides en les dues jornades que es porten disputades, liderant un grup en el que els segueixen Ibañez-Rodríguez (3-1), l’equip Al Loro! (2-2), i Benito-Bordas (2-2).

Les joves dominen la competició

En la categoria femenina les joves parelles formades per Carla Alocén i María Palet, al Grup A, i Judith Querol-Mar Saló en el Grup B, dominen les seves respectives lligues amb quatre triomfs sumats en les dues jornades fins ara disputades de competició. Al Grup A, Alocén-Palet lideren la classificació, per davant de Solsona-Terra-Grau (3-1), l’equip Kanguros (2-2) i el de Federicas (2-2). Les jugadores, en edat juvenil encara, Judith Querol i Mar Saló lideren el Grup B amb quatre victòries, per davant de Meche Arends i Marta Galceran (3-1), el CVP Arenys (3-1) i la parella integrada per Chacón-Cervera. Per últim, en el Grup C es l’equip 2 Mojitos Por favor qui lidera la classificació (4-0), per davant de BVT (3-1), Vivar-Mateo (3-1) i Racaj-Pavlikova (2-2).

L’activitat de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja retorna el 14 de febrer amb la celebració de la tercera i última jornada, on el Beach Sports Catalunya, en categoria femenina, i les instal·lacions del CVP Arenys, en masculina, hi seran les seus de la jornada.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top