Llinars del Vallés apropa el voleibol a més de 350 alumnes

Més de 350 estudiants van omplir, el passat divendres, els pavellons municipals de Llinars del Vallès per participar en una nova jornada de ‘Tots Junts’ que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol. L’objectiu d’aquesta trobada es apropar els esports denominats minoritaris a tots els alumnes.

Els alumnes de primària i secundària que van participar a l’activitat van gaudir, per setè any consecutiu d’aquest activitat lúdico-esportiva per conèixer més de prop el voleibol. Per tal de fer més atractiu aquest esport als joves participants es realitzen partits de 8 minuts, en format 4×4 i sense classificació final.

Un any més els alumnes del Cicle formatiu de monitor de l’Escola Ginebró han pogut gaudir d’aquesta jornada de ‘Tots Junts’ participant en l’organització de l’activitat per tal d’agafar experiència. A més, també són ells els encarregats de dinamitzar l’activitat i arbitrar els diferents partits que es disputen.

La jornada també serveix per fer arribar als professors de primària i secundària noves metodologies més motivadores envers aquest esport, així com adaptacions reglamentaries que poden fer servir amb els alumnes per tal de fer el voleibol més atractiu a les etapes inicials.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top