Arriba la 5ena edició del torneig popular Hospitalitat de Lourdes

El proper diumenge 8 d’abril es disputarà una nova edició del torneig benèfic de vòlei pista Hospitalitat de Lourdes. El torneig té per objectiu recollir fons per ajudar a les persones amb capacitats que atén l’Hospitalitat.

El torneig, de caràcter benèfic, es disputarà a l’Escola Sagrat Cor de Sarrià i també pretén ser un punt de trobada i diversió pels practicants de voleibol, a part de donar a conèixer la tasca que realitza l’Hospitalitat de Lourdes envers els grups de població més desfavorits. Així, i per a propiciar un dia de divertiment, tot els equips seran mixtes amb dues noies sempre a pista. Durant el matí es realitzarà la fase de classificació i per la tarda les eliminatòries.

Al llarg de la jornada es podrà gaudir del servei de bar organitzat pels membres de l’entitat amb productes casolans. Amb la compra d’aquests productes s’entrarà en el sorteig d’un munt de regals al llarg del dia. També es comptarà amb un grup de fisioterapeutes que oferiran massatges a tots els participants.

El preu de la inscripció és de 60€ per equip sense límit de jugadors. L’Hospitalitat de Lourdes organitza altres tornejos benèfics al llarg de l’any, entre els que en destaca un de vòlei platja a mitjans d’any.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top