Acord amb Union Suiza per patrocinar el Campionat de Catalunya de Volei Platja

La Federació Catalana de Voleibol ha tancat, aquesta setmana, un acord amb l’empresa Union Suiza, distribuïdora de la famosa marca de rellotges Kronos, per col·laborar en el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Voley Tour 2018..

Amb aquets acord, Kronos es converteix en marca oficial del Campionat de Catalunya de Volei Platja. La col·laboració consisteix en l’entrega de més de 100 rellotges que, a part de vestir tot el personal d’organització del torneig i els àrbitres, serviran per premiar als guanyadors de cada prova del Campionat de Catalunya i de la categoria Open, masculins i femenins, amb un rellotge.

L’empresa catalana ha marcat la historia de la rellotgeria a Catalunya i Espanya. Els seus orígens es remunten al 1840 quan la família Vendrell va obrir la primera joieria i taller a Barcelona. La tradició familiar i els viatges a Suïssa van acabar amb l’apertura de la primera botiga d’Union Suiza, l’any 1920, a Rambla Catalunya. No seria fins passada la Guerra Civil que s’obriria la botiga de la Diagonal que va passar a convertir-se en una icona a tota Europa. Avui, sis generacions després, Union Suiza segueix sent un referent en la distribució i venta de la prestigiosa marca de rellotges Kronos.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top