L’Igualada Vòlei Club es vesteix de gala en la presentació dels seus equips

La setmana passada va ser el torn de l’Igualada Vòlei Club de presentar els seus equips a una grada plena de familiars, amics i seguidors de l’entitat, així com de les autoritats presents entre les que estava la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.

El club de l’Anoia va donar a conèixer els seus 19 equips, 12 dels quals federats, i als seus més de 20 entrenadors. Un a un, els més de 200 esportistes de l’entitat van ser presentats a una grada plena i van anar omplint la pista de les instal·lacions esportives de les Comes. Una posada en escena que també va servir per commemorar els 30 anys de l’entitat.

L’Igualada Volei Club té equips des de categories infantils fins a les sènior, tant en competició masculina com femenina. I com la resta de clubs a Catalunya ha tingut un increment d’equips respecte la temporada anterior, sobretot en la branca masculina, on tenen equips des de categoria cadet  fins a la sènior, passant també per la júnior, de nova creació.

A l’acte de presentació dels equips, a banda de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, també hi va assistir la Regidora d Acció Social i Infància i Habitatge d’Igualada, Carme Riera.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top