Kliokmanaite – Puri repeteixen victòria a la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

Les sots campiones de Catalunya de Vòlei Platja han repetit triomf a la segona prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que es va disputar aquest passat cap de setmana al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, han tornat a pujar al més alt del podi en categoria femenina, mentre que en la masculina ho han fet Joan Muñoz i Jonathan Arriola.

A segona divisió femenina hi va haver tres parelles guanyadores i que, per tant, podran competir a primera divisió a la prova de gener. Aquestes parelles són les formades per Capone – Priore, Petrachi – Merkel i Carbonell – Martínez. En categoria masculina van pujar al podi de segona divisió Bueno – Seoane, Valero – Gallego i Tovstokoryy – Soroka. Pel que fa a la tercera divisió només n’hi va haver en categoria masculina i els campions va ser la parella Horn – Nagy.

Aquesta era la segona prova del campionat i hi van participar un total de 75 parelles en categoria absoluta, de les quals 41 en categoria masculina i 34 en la femenina. Pel que fa a la competició de menors, hi van participar 9 parelles femenines i 10 de masculines de les diferents categories.

Els campions en categoria masculina de menors van ser Carbó – Erickson, que també van guanyar la competició sub17. Pel que fa a la categoria sots19, Devouge – Camas es van alçar amb el triomf, mente que en categoria sub15 ho van fer Sánchez – Galceran. En categoria femenina també la parella sub17, Barbero – Magallón, van ser les campiones absolutes i de la seva categoria. Soppo – Bug van ser la dupla campiona en categoria sub 19, i Diaz – Nofre en la sub 21.

La propera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es disputarà el proper 22 i 23 de gener al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Dissabte es disputarà la competició masculina i diumenge la femenina i la de menors.