David Fernández participa al Campionat del Món femení de voleibol

El Vakifbank d’Istanbul es va proclamar ahir vencedor del Campionat del Món femení que s’ha disputat a Ankara i en el que l’àrbitre David Fernández hi ha participat des del passat dimecres. El col·legiat català ha participat en un total de tres partits, amb una designació destacada sent el primer àrbitre de la final de consolació en la lluita per la medalla de bronze.

David Fernández va xiular ahir, com a primer àrbitre, el partit per la tercera plaça del Campionat del Món femení que va enfrontar el Minas Tenis Clube brasiler amb el Fenerbahce Opet Istanbul turc. Van ser les turques les que van aconseguir pujar al tercer calaix del podi després de guanyar el partit per 3-0.

L’àrbitre català també va participar en altres partits d’aquesta fase final del Campionat del Món. El debut a la competició va ser el passat dijous fent de segon àrbitre en el partit entre el Dentil Praia Clube i el mateix Febnerbahce. El segon partit ja va ser com a primer àrbitre i va ser dirigint el partit entre el Prosecco Imoco Volley i el Dentil Praia Clube.

Amb aquesta nova designació internacional l’àrbitre català segueix a l’elit de l’arbitratge i sent partícip, des de dalt de la cadira, del millor voleibol del món.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top