Noves dates i seus a la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

La Federació Catalana de Voleibol ha realitzat alguns canvis al calendari oficial de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, absoluta i de menors, amb l’objectiu de poder assegurar una major puntuació per prova al no coincidir amb el campionat de clubs que organitza la RFEVB. A més, també es coneixen ja les seus de les dues últimes proves que es disputaran a la platja de Torredembarra i a la de Vilanova i la Geltrú.

La prova que canvia de data és la del mes de febrer que, finalment, es disputarà els dies 19 i 20 i manté ubicació al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Aquest cap de setmana, les noies i els menors jugaran en dissabte, mentre que la categoria masculina ho farà en diumenge. Amb el canvi de data s’assegura que el coeficient de la prova sigui 2.     

La penúltima prova i la gran final de la competició hivernal mantenen cap de setmana de competició però, al disputar-se en una platja natural, s’unifica tota en la jornada de dissabte. Així, la cinquena prova es disputarà el 12 de març a Torredembarra, i la gran final serà el dissabte 2 d’abril a Vilanova i la Geltrú. El campionat de menors també s’adapta a aquest nou calendari.

CALENDARI ABSOLUT

CALENDARI MENORS

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top