L’esport per la pau a Ucraïna

Amb motiu del conflicte a Ucraïna i per tal donar visibilitat al posicionament exemplar de l’esport en defensa de la pau, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha creat material gràfic i un manifest al que la Federació Catalana de Voleibol ja s’ha adherit i que volem compartir amb vosaltres. 

 La UFEC també vol iniciar una campanya de recollida massiva de material d’emergència per les víctimes de la guerra a través dels clubs i les  entitats esportives de Catalunya. En aquest sentit, trobareu adjunt en aquest correu una imatge que identifica l’entitat com a punt de recollida, en el cas que us hi vulgueu adherir. El material essencial que es necessita són: medicaments, mantes i roba d’abric, bolquers, llet en pols per nadons, llanternes i aliments de primera necessitat – en aquest ordre -. 

Els clubs que efectivament s’adhereixin com a punt de recollida de material, han de coordinar-se per l’entrega dels béns recaudats amb l’associació Sonrisas de Ucraïna. La persona de referència és la Gala, telèfon 669654844 i les opcions d’entrega són o bé portant el material a l’Església de Santa Mònica de Barcelona o bé coordinant amb l’associació la recollida a la seu del club a través de voluntaris.
El manifest el trobareu també publicat a la WEB de la UFEC o bé seguin aquest enllaç al qual les entitats esportives s’hi poden adherir i fer arribar arreu el posicionament de l’esport.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top