Nadal – Marcos segons guanyadors de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja mixta

De les 18 parelles que aquest passat cap de setmana van participar a la segona prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja mixta que es va celebrar al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, la dupla formada per Carlota Nadal i Albert Marcos va ser la flamant guanyadora. Elisa Scocco i Anton Ustimenko, van ser segons i Timo Buetefisch i Jana Selent, tercers.

La gran final va ser un partit de màxima emoció que es va decidir per la mínima més enllà dels 21 punts. Nadal – Marco, que ja havien guanyat a semifinals als vigents campions, Buetefisch-Selent per 21 – 15, van haver de patir per proclamar-se campions davant la parella formada per Scocco – Ustimenko i després de varies pilotes de partit van tancar el marcador amb un 25-23.

El tercer calaix del podi es va disputar entre Buetefisch-Selent, campions de la primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, i la parella formada per Dimitrii Ostrovskii i Alina Tagaikulova. En aquest cas, els alemanys no van donar opcions al russos i Buetefisch-Selent van tornar a pujar al podi de la competició, però aquesta vegada en tercera posició.

La propera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja mixta es disputarà el 19 de març a les pistes del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Serà la penúltima abans de tancar la competició amb la quarta, i última jornada, el 23 d’abril. Les inscripcions per aquesta competició segueixen obertes.