Calendari del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2022

La Federació Catalana de Voleibol presenta el calendari oficial del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2022. Enguany el circuit tindrà un total de 8 proves i, com a novetat, dues d’elles estaran considerades ‘màster’ i tindran un valor superior a la resta. La gran final, que determinarà els nous campions i campiones de Catalunya de Vòlei Platja, es disputarà l’últim cap de setmana d’agost a Cambrils. El circuit comptarà per setè any consecutiu amb Vichy Catalan com a patrocinador principal.

Un any més el Vichy Catalan Volei Tour recorrerà la costa catalana per apropar el millor vòlei platja a tots els amants d’aquesta disciplina esportiva. Així, el circuit començarà el proper 21 i 22 de maig a Mataró, que torna com a seu després de dos anys. La resta de les proves es disputaran a Vilanova i la Geltrú el 4 i 5 de maig; Torredembarra, el 18 i 19 de juny; Tarragona, el 2 i 3 de juliol; i Cunit, el 9 i 10 de juliol. Després tindran lloc les dues proves màster a Badalona el 23 i 24 de juliol i a Empuriabrava el 20 i 21 d’agost. Per últim, Cambrils acollirà la gran final del circuit el 27 i 28 d’agost. Un calendari que es consolida gràcies al recolzament i la confiança dels ajuntaments.

Les proves de Badalona i Empuriabrava tindran 3 característiques diferencials de la resta de seus i que les converteixen en el que s’ha denominat ‘prova màster’. La novetat i la diferenciació rau en que aquestes dues proves tindran una entrada limitada de participants, tindran un valor, quan a punts del rànquing, superior a la resta de proves, i també seran superiors els premis econòmics per a les parelles que aconsegueixin pujar al podi; el que generarà un major interès de participació de cara a la gran final.

Les finals masculines i femenines de cada una de les 8 seus seran retransmeses pel canal Esport3 de la Televisió de Catalunya, donant una visibilitat més àmplia a aquest esport, que arribarà a totes les cases de Catalunya amb les finals de diumenge a la tarda i, durant la setmana, amb possibles repeticions.

Com altres anys, el Vichy Catalan Volei Tour anirà acompanyat de les proves Vichy Plus i Vichy mixt per donar cabuda a tots els amants del vòlei platja independentment del seu nivell. Tot i això, només els participants de la màxima categoria tindran l’oportunitat de proclamar-se Campions de Catalunya del Vichy Catalan Volei Tour 2022. Un títol que està en mans de Nuria Bouza i Nazaret Florián en categoria femenina, i d’Hernán Tovar i Rolando Hernández, en la masculina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt