Les Seleccions Catalanes participen al torneig Madrid Spring Trophy

Les Seleccions Catalanes participen aquest cap des setmana al torneig Madrid Spring Trophy per tal de seguir preparant el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es celebrarà a Valladolid del 27 al 30 de juny. Al campionat madrileny també hi participarà la selecció de Castella la Manxa i l’amfitriona, la de la Comunitat de Madrid. Aquesta serà la quarta edició del Madrid Spring Trophy que organitza la Federació Catalana de Voleibol.

Totes les seleccions catalanes de menors, infantils i cadets, masculines i femenines, viatjaran divendres cap a Madrid per formar part, dissabte i diumenge, del triangular per categories que es celebrarà a Madrid. Aquest campionat serà un entrenament més per determinar la convocatòria final de jugadors i jugadores que entraran a les Seleccions Catalanes de cara al CESA 2019. Aquest matí s’han realitzat els últims entrenaments de les seleccions a la Blume, on s’ha conegut els integrants de la delegació que viatjarà a Madrid, tot i que la convocatòria final pel CESA es tancarà poc abans del campionat espanyol.

Un total de 62 persones formaran la delegació catalana aquest cap de setmana a Madrid, entre jugadors i tècnics. Les seleccions cadets estaran formades per 14 jugadors, mentre les infantils per 12. També viatjaran els seleccionadors catalans de cada categoria i els tècnics auxiliars que han obtingut la beca aquest any. Un torneig que servirà per tenir una visió general de la situació dels equips a poc més d’un mes vista del Campionat d’Espanya.

Els primers en debutar a la capital espanyola seran els jugadors de les seleccions infantils, tant la masculina com la femenina, que s’enfrontaran als amfitrions dissabte a les 9:45 del matí. A partir d’aquí hi haurà partits fins diumenge a la tarda, tot i que Catalunya finalitzarà la seva competició a les 12 del migdia. Les seleccions catalanes disputaran un total de 13 partits, tots ells al pavelló IDD Canals de Isabel II, de Madrid.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top